Betingelser

Priser/Betaling
Alle priser er oppgitt i NOK og er inklusiv MVA.
Sprayvitamin.no tilbyr sikker betaling med VISA/Mastercard via PayEx.
Visa_MasterCard.png

Foretaksinformasjon:

Sprayvitaminer AS
Organisasjonsnummer: NO 998 374 596 MVA.
Besøksadresse: Øverbergveien 46A, 1397 Nesøya.
Post adresse: Øverbergveien 46A, 1397 Nesøya.
Telefon: +47 9119 3333
Web: www.sprayvitamin.no  
E-post: kundeservice@sprayvitamin.no

Vedtektsfestet formål:
Salg av vitamintilskudd, helsekost og det som naturlig faller inn under dette.

Produktinformasjon og pris:
Sprayvitaminer AS forhandler Vitamin D3, K2/D3 og B12 på sprayform i Norden.
For ytterligere produktinformasjon klikk på aktuelt produkt i teksten over!

Priser:
Alle priser er i norske kroner og vises både inklusive og eksklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt m.m.

Forbehold:
Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/tjenester på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

Leveranse:
Vanligvis vil varene sendes fra oss dagen etter bestilling, og bli levert innen 1 til 3 arbeidsdager. I noen spesielle tilfeller kan leveringstiden bli opp mot 14 dager. Dersom dette skulle bli tilfelle vil kunden få melding per e-post og/ eller telefon.

Frakt:
Vi sender varene i foret emballasje, slik at innholdet vil være beskyttet. Små bestillinger sendes som vanlig brevpost, og større bestillinger som pakke med Posten. For enkeltbestillinger tilkommer frakt, og ved bestilling av flere enn 3 enheter av våre produkter sendes varen fraktfritt. Alle abonnements kunder har fraktfri levering. Av vår nettbutikk fremkommer ulike fraktalternativ ved bestilling.

Betaling:
Vi krever betaling for varen fra det tidspunkt den kjøpes i vår nettbutikk. Dersom du er abonnent hos oss, følger faktura med i forsendelsen.

Personopplysninger:
Sprayvitaminer AS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Kortinformasjon:
Når du handler hos Sprayvitaminer AS, www.sprayvitamin.no blir betalingen behandlet av PayEx og Swedbank, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa, MasterCard, Eurocard, American Express og Diners Club med flere. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

Rutiner for reklamasjon og retur av varer:

1. Avbestilling:
Dersom du ønsker å avbestille en vare du har kjøpt hos oss, se pkt. 4.

2. Reklamasjon:
Dersom det foreligger en feil eller mangel med varen, må du ta kontakt med oss på kundeservice@sprayvitamin.no så raskt som mulig og senest innen 14 dager – om at du vil påberope deg mangelen. Forholdende tatt i betraktning kan gi deg rett på ny vare, utbedring, erstatning eller heving av kjøpet. Ingen varer kan returneres til oss før du har mottatt retningslinjer for retur (se pkt. 3, retur av varer). Vær oppmerksom på at reklamasjonsretten kan gå tapt dersom du selv iverksetter utbedring uten å informere oss, eller er i strid med de henvisninger som er gitt. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

3. Retur av varer:
All retur av varer skal på forhånd avtales med Sprayvitaminer AS, og vedlegges en skriftlig begrunnelse. Om dette ikke er oppfylt vil varen bli returnert til kjøper. Ta vare på emballasjen da denne skal benyttes ved retur av varer til oss. Dersom kjøper ikke benytter original emballasje, må kjøper bruke emballasje av samme kvalitet for sikker forsendelse til selger. Om en vare er returnert til oss grunnet feil eller mangel som det ikke er mulig å oppdage, vil varen bli returnert kjøper med informasjon om årsaken til avslaget om retur. Dette gjelder ikke ved bruk av angrerett.

For retur av varer, bruk Norges eller servicepakke – IKKE postoppkrav!

4. Angrerett:
Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp. I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og 14 dager fremover.
Angreretten gjelder for alle varer, med unntak av slike hvor varen eller deler av den er forseglet og forseglingen er brutt. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen gir oss melding om at du ønsker å bruke denne retten. Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den og legger ved utfylt angrerettskjema.
Angreretten kan gå tapt dersom du ikke kan levere tilbake varen i samme stand og mengde som da den ble levert til deg. Varene må kunne returneres i original emballasje, sammen med alle deler, brosjyrer og annet materiale som fulgte varen.
Du må selv betale for frakten når varen returneres til oss. Bruk Norgespakke eller Servicepakke - ikke postoppkrav. Tilbakebetalingen til deg gjøres så hurtig som mulig etter at returforsendelsen er levert til oss, og senest innen 14 dager.

Se utfyllende informasjon på angrerettskjemaet, som du også kan finne her;

• Returskjema i Word format:
• Returskjema i PDF format:

Dersom kjøper ikke har mottatt angreskjema skriftlig på papir eller på annet varig medium (f.eks. E-post, CD eller DVD), utvides angrefristen til 3 måneder. Angreskjemaet skal være ferdig utfylt med selgers informasjon når skjemaet mottas. Angreretten gjelder ved forbrukerkjøp, salg til foretak og innbefattes ikke av forbrukerkjøpsloven.

Sidemeny

Din nettleser er utdatert!

For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

×